EXTREME

  • ACTIVITY
  • CANYONING
  • OUTDOOR
  • PHOTOGRAPHY
  • SPORTS

Miloš Radević

Miloš Radević

Miloš Radević

Miloš Radević rođen je 29.05.1981. u Kraljevu gde i danas živi. Jedan je od osnivača Extreme Canyoning-a zajedno sa Predragom Vučkovićem. Zaljubljenik je u prirodu, divljinu, nepristupačne i netaknute predele. Član je Gorske Službe Spašavanja od 2003. godine, učestvovao je u spašavanju mnogih ljudskih života na teško pristupačnim terenima. Obučavao je i edukovao mnoge generacije novih članova Extreme Canyoning-a, Gorske Službe Spašavanja i alpinista. Popeo je većinu vrhova u okruženju u letnjim i zimskim uslovima. Bio je učesnik ekspedicija na Araratu, Alpima, Kavkazu i popeo vrhove Materhorn, Mont Blanc, Grand Paradiso…

Vozi turno skije i na taj način u surovim zimskim uslovima prelazi velika rastojanja po zavejanim terenima. Na taj način je locirao ugrožene divlje konje na planini Stolovi tokom jake zime 2012. godine i učestvovao u organizaciji helikopterskog lociranja i dopremanja hrane. Zalaže se za očuvanje prirode i čistu električnu energiju iz obnovljivih izvora energije. Kao diplomirani inženjer bavi se proizvodnjom sunčane i hidroenergije.

Sve fotografije, tekstovi i materijali sadržani na ovom sajtu su zaštićeni međunarodnim zakonom o autorskim pravima i ne smeju se reprodukovati, distribuirati i postavljati na drugim sajtovima bez prethodne pisane dozvole vlasnika. Predrag Vučković kao fotograf i Extreme Canyoning Team su vlasnici i autori svih materijala sadržanih na ovom sajtu (sa izuzetkom materijala saradnika).

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

Content is protected. Right-click function is disabled.