Extreme Canyoning magazin

#01

 

Sadržaj poslednjeg broja

Kanjoning je aktivna disciplina u više od 40 zemalja sveta i taj broj se konstantno povećava. Ova činjenica je odličan motiv za postojanje kanjoning magazina i na našim prostorima, budući da ih na globalnom nivou praktično nema. Kroz sadržaj Extreme Canyoning magazina čitaoci će moći da dožive čari istinski netaknute prirode.
Informacije vezane za kanjoning vrlo su limitirane i na dosta mesta se mešaju sa klasičnim alpinizmom i tehnikama koje su vezane za neke druge aktivnosti, a upražnjavaju se u kanjoningu. Rubrike i tekstovi u Extreme Canyoning magazinu pokušavaju da sve to još više približe pravom kanjoningu i svemu što je za njega vezano.

Sve fotografije, tekstovi i materijali sadržani na ovom sajtu su zaštićeni međunarodnim zakonom o autorskim pravima i ne smeju se reprodukovati, distribuirati i postavljati na drugim sajtovima bez prethodne pisane dozvole vlasnika. Predrag Vučković kao fotograf i Extreme Canyoning Team su vlasnici i autori svih materijala sadržanih na ovom sajtu (sa izuzetkom materijala saradnika).