Predrag Rašković

Predrag Rašković - Extreme Canyonig Team

Predrag Rašković rođen je 21.09.1968. godine u Kraljevu gde i danas živi. Jedan je od članova Extreme Canyoning tima od njegovog osnivanja. Iza sebe ima ogromno iskustvo u outdoor aktivnostima i kanjoningu, što svedoči i veliki broj prolazaka kroz kanjone. Studirao je Rudarsko-geološki fakultet. Za svojih 25 godina radnog iskustva bavio se raznim delatnostima počev od prodaje dečije i bebi opreme, obukom radnika i kontrolom i oraganizacijom poslovanja u kompaniji za uvoz i distribuciju cigareta i konditorskih proizvoda, da bi nakon toga postao regionalni menadžer za 11 sportskih objekata i 106 radnika raspoređenih u Beogradu, Kragujevcu, Kraljevu, Kruševcu, Nišu i Užicu. Tokom rada u toj kompaniji završava kurs UP & GO u trajanju od godinu dana koji se odnosi na veštine komunikacije, treninge i edukacije radnika, a što predstavlja ključnu stvar za naredne poslove.
Sledi posao menadžera prodaje u hotelu u Kraljevu. Nakon upoznavanja sa faktorima koji utiču na poboljšanje ponude vezane za turizam i ugostiteljstvo, odlučuje se da 2010. godine osnuje svoju kompaniju pod nazivom FAITH d.o.o.
Kompanija FAITH se bavi pružanjem usluga ekstremnih sportova kao i organizacijom kompanijskih druženja (team building).
U sklopu kompanije formiran je avanturistički kamp "Ekstremno selo" koji se nalazi na 15 km od centra grada Kraljeva u podnožju planine Stolovi, i prostire se na 3 ha površine. Isti je izgrađen u planinskom okruženju, netaknutoj prirodi, a pri tom pruža maksimalan komfor, kako domaćim, tako i stranim turistima.
Ekstremno selo pruža mogućnost gostima ili kompanijama da se oprobaju u ekstremnim sportovima kao što su alpinizam (zipp line, absail i alpinistički most), paraglajding, streličarstvo, rafting Ibrom, airsoft, off road ture, bez obzira na fizičku spremnost, godine ili pol.
Za sve aktivnosti obezbeđena je kompletna oprema i prisustvo instruktora, a sve po pitanju zagarantovane bezbednosti.
Pored dela koji je vezan za poligone i sportove, Ekstremno selo je opremljeno kuhinjom i profesionalnim osobljem za potrebe organizovanja različitih vidova zabava i žurki nakon sportskih aktivnosti.
Za 5 godina postojanja kompanija je dostigla broj od 25 licenciranih instruktora i asistenata koji su zaduženi za različite navedene aktivnosti, i kroz Ekstremno selo prolazi oko 15 kompanija godišnje, što je oko 700-1000 učesnika svake godine.

Sve fotografije, tekstovi i materijali sadržani na ovom sajtu su zaštićeni međunarodnim zakonom o autorskim pravima i ne smeju se reprodukovati, distribuirati i postavljati na drugim sajtovima bez prethodne pisane dozvole vlasnika. Predrag Vučković kao fotograf i Extreme Canyoning Team su vlasnici i autori svih materijala sadržanih na ovom sajtu (sa izuzetkom materijala saradnika).