Extreme Canyoning u dnevnim novinama "Naše Novine" - Nije svaki tekst dobar tekst

Share on Facebook

Ovo je još jedan dokaz da su novinari sposobni da svojim neznanjem, nekulturom i maloumnošću od sjajne stvari preokrenu tekst u totalno drugačijem smeru od onog koji zaista jeste. Čast našim prijateljima novinarima, saradnicima i svima onima koji svoj posao rade časno na način na koji zaista treba, a svima onima koji to ne rade naš advokat i pravosuđe su stvoreni za takve.

Postavlja se pitanje zašto novinar želi da piše o tematici za koju nikada nije čuo i o kojoj apsolutno nema pojma? Pa, ako je to možda i neka vrsta izazova onda uzmeš pročitaš, naučiš pa napišeš.
U našem slučaju pojavio se tekst bez našeg znanja pa smo iz teksta saznali mnoštvo stvari o nama za koje niko od nas nije znao. Penjemo se uz konopce da bi sišli niz kanjon, kao i da smo otkrili kanjone za koje su apsolutno svi znali kao i da konstantnim penjanjem uz kanjon možete da završite u Drini...ovo je samo deo budalaština koje je gospođica-gospođa novinarka Zvezdana Gligorijević uspela da sroči u ovako kratkom tekstu. Pored pogrešnih imena naših članova tima i pogrešnih naziva kanjona, uspela je da sroči i mnoštvo netačnih informacija koje je stavljaju u lidersku poziciju gluposti koje je novinar u stanju da napiše u oblasti kanjoninga!
Ovim putem želimo u naše ime da se izvinimo svima onima koji su se na bilo koji način našli u ovom članku, kao i za sve netačne informacije koje su iznete u ovom tekstu i da napomenemo da nemamo nikakve veze sa ovom pričom. Jedina naša veza će biti preko našeg advokata kao i nekoliko prethodnih puta kada su novinari svojim bezobrazlukom pokušali da koriste naše jedinstvene materijale koje posedujemo, bez našeg znanja i dozvole!

Sve fotografije, tekstovi i materijali sadržani na ovom sajtu su zaštićeni međunarodnim zakonom o autorskim pravima i ne smeju se reprodukovati, distribuirati i postavljati na drugim sajtovima bez prethodne pisane dozvole vlasnika. Predrag Vučković kao fotograf i Extreme Canyoning Team su vlasnici i autori svih materijala sadržanih na ovom sajtu (sa izuzetkom materijala saradnika).