Poslednji video iz EXTREME CANYONING sezone 2016!!!

Share on Facebook

Ovo je naš poslednji video iz više nego uspešne sezone 2016! Još jedna godina je ostala iza EXTREME CANYONING tima, još jedna godina nam je donela mnoštvo prijatelja i budućih učesnika naših kanjoning avantura! Fotografije i video materijali su ono što ostaje iza svake naše avanture, a ovi ledeni dani su savršeni za obnavljanje utisaka iz svega onoga što smo već prošli. Takodje, ovakvi video fajlovi su sjajna motivacija za sve ono što nas čeka na budućim kanjoning akcijama!

EXTREME CANYONING SEZONA 2017!

Obidjite sa nama neka nestvarna mesta u Srbiji i Crnoj Gori!
Zbog zaista velikog interesovanja u narednoj godini imamo planirane akcije od aprila do novembra u dosta različitih kanjona u Srbiji i Crnoj Gori. Neverovatan broj ljudi je već prijavljen ali naše mogućnosti nam dozvoljavaju još prostora za vaše prijave. PRIJAVITE SE NA VREME jer nam grupe postaju ograničene!

Pošaljite vaše ime prezime i broj telefona na e-mail extreme@extremecanyoning.com

Mi ćemo vas upisati na listu i na vreme ćete dobiti informacije o svim našim akcijama. Prvo ćemo uvek obavestiti prijavljene ljude sa naše liste i naravno sve one koji su sa nama već bili na nekoj od kanjoning akcija.

Raspored naših termina, datuma i lokacija ćemo već objaviti u najskorije vreme!!!

Sve fotografije, tekstovi i materijali sadržani na ovom sajtu su zaštićeni međunarodnim zakonom o autorskim pravima i ne smeju se reprodukovati, distribuirati i postavljati na drugim sajtovima bez prethodne pisane dozvole vlasnika. Predrag Vučković kao fotograf i Extreme Canyoning Team su vlasnici i autori svih materijala sadržanih na ovom sajtu (sa izuzetkom materijala saradnika).