Posebna rubrika sa fotografijama iz kanjona na “EXTREME PHOTOGRAPHER” vebsajtu!

Share on Facebook

Predrag Vučković jedan je od najpoznatijih svetskih fotografa kada su u pitanju ekstremni sportovi pa je samim tim posebno zadovoljstvo predstaviti galeriju fotografija “EXTREME CANYONING” na njegovom vebsajtu u zasebnoj sekciji. On je jedan od ljudi koji su doprineli da “nedostupno” postane “dostupno” za ljudsko oko kada se pomenu kanjoni i mnoge druge ekstremnne aktivnosti. U galerijama koje su predstavljene na njegovim stranicama možete da pogledate sužen izbor najboljih fotografija iz mnoštva kanjona koje je Extreme Canyoning tim imao prilike do sada da obiđe.

Extreme Photographer Predrag Vuckovic

Zahvaljujući Milošu Radeviću i Predragu Vučkoviću, kanjoning je dobio jednu posebnu dimenziju u našem regionu kroz materijale koje su izneli iz nedostupnosti kanjonskih vrleti. Godina 2013. upravo se završava kao i najuspešnija godina, sa ogromnim planovima za narednu sezonu. U planu je veliki broj akcija kojima će da se pristupa na poseban način kada su fotografije u pitanju, mnoštvo komercijalnih tura, trening kampovi kao i one aktivnosti koje će biti isključivo za prvu postavu Ekstrim Kanjoning tima, koje važe za one najekstremnije, istraživačke i na svaki način posebne i kroz koje će ljudsko oko imati prilike da vidi nešto što do sada nikada nije zabeleženo.

Extreme Photographer Predrag Vuckovic

Do tada uživajte u ovim fotografijama na”EXTREME PHOTOGRAPHER” vebsajtu jer one predstavljaju timski rad svih nas i kroz njih prezentujemo jednu potpuno novu aktivnost koja zahvaljujući ovakvim radovima i nije više tako “nova”!

Sve fotografije, tekstovi i materijali sadržani na ovom sajtu su zaštićeni međunarodnim zakonom o autorskim pravima i ne smeju se reprodukovati, distribuirati i postavljati na drugim sajtovima bez prethodne pisane dozvole vlasnika. Predrag Vučković kao fotograf i Extreme Canyoning Team su vlasnici i autori svih materijala sadržanih na ovom sajtu (sa izuzetkom materijala saradnika).