KRATAK VIDEO SA EXTREME CANYONING VANSEZONSKIH TRENINGA!

Share on Facebook

Kanjoning je avanturistička aktivnost koja podrazumeva prolazak kroz kanjone savladavanjem prirodnih prepreka poput vodopada, kaskada i prirodnih bazena. Osim što zahteva određenu obuku u korišćenju propisane opreme, kao i tehnike kretanja i probijanja kroz pomalo rizične, ali veoma uzbudljive predele prirode, ova jedinstvena aktivnost koja vam nudi nezamenljiv oblik zabave i dozu adrenalina, ipak zahteva i određenu fizičku pripremu kako biste maksimalno uživali u njoj.

Pravovremenim treniranjem možete zaobići sve potencijalne probleme kao što su mogućnosti povreda i loša kondicija koja vam može narušiti užitak, a na pitanje “Kada je vreme da se počne sa treningom?“, odgovor je “offseason“ period, odnosno zimska i prolećna sezona.

Sve fotografije, tekstovi i materijali sadržani na ovom sajtu su zaštićeni međunarodnim zakonom o autorskim pravima i ne smeju se reprodukovati, distribuirati i postavljati na drugim sajtovima bez prethodne pisane dozvole vlasnika. Predrag Vučković kao fotograf i Extreme Canyoning Team su vlasnici i autori svih materijala sadržanih na ovom sajtu (sa izuzetkom materijala saradnika).