KANJON NEVIDIO IZ LIČNOG ZADOVOLJSTVA

Share on Facebook

Nedostatak vremena i neki običan privatan život su možda trenutna najveća prepreka članovima Extreme Canyoning tima između svih putovanja i poslova koje svi pojedinačno imaju. Extreme Canyoning tim uglavnom na kanjoning ture vodi sa sobom komercijalne grupe, fotografske ture ili grupe sa prijateljima. U takvim situacijama nema baš uvek puno vremena za lično i pojedinačno uživanje. Nakon nekoliko godina unazad, baš iz gore navedenih razloga, ova poseta kanjonu bila je sasvim lična pa su dva verna kanjoning partnera i osnivača Extreme Canyoning tima, Predrag Vučković i Miloš Radević, posetili kanjon Nevidio iz čistog uživanja i ličnog zadovoljstva.
Kanjon "NEVIDIO" su izabrali iz razloga što su pre mnogo godina nakon prolaska tog kanjona i osnovali "EXTREME CANYONING"!
Sami u kanjonu... shvatili su da je to prosto savršeno i neprocenjivo i da će ovo iskustvo svakako ponoviti prvom sledećom prilikom!!!

Share on Facebook
Share on Facebook

Sve fotografije, tekstovi i materijali sadržani na ovom sajtu su zaštićeni međunarodnim zakonom o autorskim pravima i ne smeju se reprodukovati, distribuirati i postavljati na drugim sajtovima bez prethodne pisane dozvole vlasnika. Predrag Vučković kao fotograf i Extreme Canyoning Team su vlasnici i autori svih materijala sadržanih na ovom sajtu (sa izuzetkom materijala saradnika).