Kanjon kome se uvek vraćamo - KANJON NEVIDIO

Share on Facebook

Uvek je više od zadovoljstva vratiti se u jedan od najpopularnijih kanjona u našem regionu “Kanjon Nevidio”. Kao i svake godine u letnjem periodu Extreme kanjoning tim organizuje komercijalne ture za prolazak ovog kanjona. Zbog zaista prevelikog interesovanja i velikog broja upita koje smo dobili prva ovogodišnja grupa je sačinjavala sedamnaest ljudi od čega nekako sa ponosom moramo da izdvojimo da su više od polovine bile devojke, što samo ukazuje da ova aktivnost sve više osvaja i ženska srca. Moramo takodje napomenuti da je ova prva grupa sačinjena u sjajnoj saradnji sa “EXTREME GYM” fitness centrom sa ubedjenjem da je naša saradnja tek započeta, što će se u budućnosti svakako videti.
Zbog nešto dužeg kišnog perioda nivo vode je za nijansu bio veći nego što je to uobičajeno u ovom delu godine, pa je samim tim ceo prolazak bio zanimljiviji i uzbudljiviji. Vodopadi, vodeni kazani, skokovi, plivanje i različite prirodne prepreke su bili samo deo neverovatnog ambijenta i atmosfere koju ovaj kanjon pruža.
Prolazak kroz ovaj i svaki drugi kanjon je rečima neopisiva avantura koju bi trebalo da doživi svako ko od života želi najbolje, a ume da uživa u lepotama prirode naspram kojih je sve ostalo, što čini našu svakodnevnicu, zanemarljivo i smešno.
Kanjon “NEVIDIO” vam zauvek ostaje urezan u duši i srcu jer vas opčini na prvi korak koji u njemu napravite.
U nadi da vas je naša priča i foto galerija barem malo motivisala, ne oklevajte već nam se pridružite u nekoj od naših narednih avantura u ovom ili nekom drugom kanjonu!

Kompletnu galeriju kanjona Nevidio pogledajte ovde.

Share on Facebook
Share on Facebook

Sve fotografije, tekstovi i materijali sadržani na ovom sajtu su zaštićeni međunarodnim zakonom o autorskim pravima i ne smeju se reprodukovati, distribuirati i postavljati na drugim sajtovima bez prethodne pisane dozvole vlasnika. Predrag Vučković kao fotograf i Extreme Canyoning Team su vlasnici i autori svih materijala sadržanih na ovom sajtu (sa izuzetkom materijala saradnika).