EXTREME CANYONING U SPANSKOM MAGAZINU OXIGENO

Share on Facebook

Kanjoning kao ekstremna disciplina uživa veliku popularnost u mnogim zemljama Evrope i sveta, a dokaza za to danas imamo u mnogim medijima. Čast i zadovoljstvo našem Extreme Canyoning timu pričinjava i reportaža objavljena na 8 strana u španskom magazinu Oxigeno, koji se dugi niz godina bavi ekstremnim i outdoor disciplinama.

Veoma smo srećni što naše fotografije iz kanjona obilaze svet i promovišu ovu sjajnu disciplinu ka široj populaciji i ljubiteljima prirode. Ovakvi magazini i ovakve priče samo su još jedan dokaz za to.

U majskom broju Oxigen magazina čitaocima je predstavljen kanjoning kao potpuno nov i drugačiji svet u koji možete da pobegnete od svakodnevne rutine i stresa. Takođe, sistem vrednosti koje i naš tim promoviše i u ovom magazinu su opisane, a tiču se prevashodno bezbednosti u kanjonima.

Naš tim će i ubuduće nastaviti da u okviru svojih avantura svim ljubiteljima prirode i kanjoning discipline donosi sjajne fotografije sa predivnih lokacija naše zemlje i regiona uz isto tako zanimljive tekstove...

Sve fotografije, tekstovi i materijali sadržani na ovom sajtu su zaštićeni međunarodnim zakonom o autorskim pravima i ne smeju se reprodukovati, distribuirati i postavljati na drugim sajtovima bez prethodne pisane dozvole vlasnika. Predrag Vučković kao fotograf i Extreme Canyoning Team su vlasnici i autori svih materijala sadržanih na ovom sajtu (sa izuzetkom materijala saradnika).