Extreme Canyoning trening kamp - Najava!

Share on Facebook

Extreme Canyoning Team u nedelju 11. maja 2014.godine organizuje obuku i trening kamp za prolazak tehničkih kanjona. Kroz ovo obaveštenje pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže!

Nakon prolaska obuke i tehničkih detalja sa nama bićete u mogućnosti da odete korak dalje, da posetite neuobičajena mesta i da osetite pravu netaknutu prirodu. Ovog puta trening kamp će biti promotivnog karaktera i u potpunosti besplatan za sve učesnike. Jedina simbolična obaveza svakog polaznika treninga je da kupi našu promotivnu majicu “EXTREME CANYONING” po ceni od 10eura koje će biti isključivo upotrebljeni kao donacija klubu za nabavku potrebne opreme za neku od budućih akcija. Takođe, ovom prilikom (na dan trening kampa) svako ko želi može rezervisati prolazak nekog od tehničkih kanjona po promotivnoj ceni. Do tada se detaljnije možete informisati na našem website-u u rubrikama novosti, oprema i kanjoning kao i kroz naše spektakularne galerije koje najslikovitije opisuju mnoštvo kanjona. Takođe za sve dodatne informacije nas možete kontaktirati u svakom momentu.

Molimo Vas da što pre potvrdite učešće na e-mail  mail@extremecanyoning.com ili direktno na telefon 0656549874 Prilikom prijave potrebno nam je vaše puno ime i prezime, datum rodjenja, e-mail i kontakt telefon. Ako pojedinac prijavljuje više ljudi tražene informacije su nam potrebne za svakoga pojedinačno.

Trening kamp se održava u blizini Kraljeva tako da svaki učesnik treba da obezbedi sopstveni prevoz do tamo. Nakon kampa molimo sve učesnike da planiraju zajedničku večeru (koju svako plaća za sebe) koja nije obavezna naravno, ali je tradicionalni deo našeg kanjonskog druženja posle svake akcije i koja upotpunjuje sjajnu atmosferu kao jedan od najvažnijih segmenata ovakvih avantura!

Fotografije i priču sa jednog od naših prethodnih trening kampova možete pogledati ovde.

 

Sve fotografije, tekstovi i materijali sadržani na ovom sajtu su zaštićeni međunarodnim zakonom o autorskim pravima i ne smeju se reprodukovati, distribuirati i postavljati na drugim sajtovima bez prethodne pisane dozvole vlasnika. Predrag Vučković kao fotograf i Extreme Canyoning Team su vlasnici i autori svih materijala sadržanih na ovom sajtu (sa izuzetkom materijala saradnika).