EXTREME CANYONING TIM U REKLAMI ZA POJAČALA JAPANSKE FIRME ONKYO

Share on Facebook

Posebno nas raduje kada emocije koje se vide na fotografijama Extreme Canyoning tima budu iskorišćene u nekim medijima svetski poznatih brendova koji nisu direktno vezani za našu disciplinu odnosno ekstremni sport. Ovog puta fotografija iz kanjona Nevidio, na kojoj se vidi emotivna veza naših članova sa prirodom, upotrebljena je na sajtu japanske kompanije Onkyo.

Onkyo Co. je japanska kompanija elektronske opreme specijalizovana za audio opremu, kućne bioskope i visokokvalitetne zvučnike. Reč onkyo u prevodu znači "harmonija zvuka", a njihov kvalitet to zaista i potvrđuje. Filozofija Onkyo pojačala i dinamičke audio amplifikacije se fokusira na iskorišćenje energije i dinamike koju sadrži audio signal i reprodukuje ga bez gubitaka. U skladu sa ovom filozofijom zvuk vodopada i emocija na fotografiji u potpunosti opisuju ono što Onkyo želi da prikaže svojim klijentima i ljubiteljima kvalitetnog zvuka.

Sve fotografije, tekstovi i materijali sadržani na ovom sajtu su zaštićeni međunarodnim zakonom o autorskim pravima i ne smeju se reprodukovati, distribuirati i postavljati na drugim sajtovima bez prethodne pisane dozvole vlasnika. Predrag Vučković kao fotograf i Extreme Canyoning Team su vlasnici i autori svih materijala sadržanih na ovom sajtu (sa izuzetkom materijala saradnika).