EXTREME CANYONING TIM NA SAJTU YANGJIANG GOLDSON HARDWARE FACTORY

Share on Facebook

Veoma nam je drago kad god naše fotografije budu objavljene, a ovom prilikom delimo vest o tome da je jedna naša kanjoning fotografija iskorišćena na sajtu Yangjiang Goldson Hardware Factory. Sverastuća  svetska industrija je uvek zainteresovana za dobre fotografije, a mi smo ponosni što možemo biti deo toga i samim tim prepoznavani širom sveta.

Yangjiang Goldson Hardware Factory

Yangjiang Goldson Hardware Factory je locirana u Guandongu u Kini. Nastala je pre 16 godina, odnosno 1998. na 5000 kvadratnih metara i sa 300 radnika kao podrška glavnoj kompaniji u prošlosti. Danas se otvaraju prema mušterijama van svojih granica, i postaju krajnji dobavljač za kojim mušterije tragaju. Niska cena i dobar kvalitet je najbitniji odnos u njihovom poslovanju.

Yangjiang Goldson Hardware Factory website

Specijalizovani su za opremu i za plastične proizvode kao što su:
- multifunkcionalni alati: džepni noževi, klešta, čekić, rasklapajući alati i noževi, duborezački alati, karabineri itd.
- barska oprema: otvarači za flaše, vadičepovi, mešači, drobilice itd.

Sve fotografije, tekstovi i materijali sadržani na ovom sajtu su zaštićeni međunarodnim zakonom o autorskim pravima i ne smeju se reprodukovati, distribuirati i postavljati na drugim sajtovima bez prethodne pisane dozvole vlasnika. Predrag Vučković kao fotograf i Extreme Canyoning Team su vlasnici i autori svih materijala sadržanih na ovom sajtu (sa izuzetkom materijala saradnika).