EXTREME CANYONING TIM NA SAJTU WOMENS HEALTH

Share on Facebook

Jedna od najvećih svetski poznatih kompanija koja je još od 1942. godine aktivna na polju zdravlja, fitnesa, organske ishrane i sl. u svom online izdanju magazina Women's Health koristi našu fotografiju iz kanjona za svoju rubriku o listi zanimljivih aktivnosti za svakog američkog avanturistu.

Kompanija Rodale Inc. i svi njeni brendovi čine nezavisnu i srećnu kompaniju koja objavljuje mnogo poznatih naslova kao recimo Prevention, Men's Health, Women's Health, Runner's World, Running Times, Bicycling, i Rodale’s Organic Life. Jedna je od najvećih nezavisnih izdavačkih kompanija u Americi i veoma je uticajna kada se govori o fitnesu i zdravom načinu života.
Sedišta kompanije se nalaze u Pensilvaniji i Nju Jorku i uticajna je toliko da dopire do čak 100 miliona ljudi širom sveta kroz sva izdanja koja uključuju knjige, magazine, web sajtove, video snimke i sl, što ukupno čini oko 100 izdanja u 67 zamalja na planeti.

O uticajnosti velikih sajtova kao što je Women's Health govori i autorska re-objava istog članka o listi zanimljivih aktivnosti za svakog američkog avanturistu sa našom fotografijom na web sajtu Bicycling.

Sve fotografije, tekstovi i materijali sadržani na ovom sajtu su zaštićeni međunarodnim zakonom o autorskim pravima i ne smeju se reprodukovati, distribuirati i postavljati na drugim sajtovima bez prethodne pisane dozvole vlasnika. Predrag Vučković kao fotograf i Extreme Canyoning Team su vlasnici i autori svih materijala sadržanih na ovom sajtu (sa izuzetkom materijala saradnika).