EXTREME CANYONING TIM NA NASLOVNOJ STRANI ROAD EXPLORER MAGAZINA

Share on Facebook

Fotografije iz kanjona su veom popularne širom sveta, a ovog puta sa radošću objavljujemo da se jedna od naših fotografija iz kanjoning serije našla na naslovnoj strani Road Explorer magazina. Road Explorer je kanadski magazin koji se objavljuje tri puta godišnje i sadrži novosti iz oblasti industije, tehnologije, određenih turističkih destinacija, kao i stručnih saveta iz oblasti auto-moto industrije.

Road Explorer magazine - foto Predrag Vuckovic

Road Explorer magazin je publikacija koju izdaje OMCA (Ontario Motor Coach Association). To je organizacija koja nudi razne mogućnosti svojim članovima kako da poboljšaju ili povećaju obim svog poslovanja. OMCA je jaka mreža nezavisnih poslovnih delatnosti koja kao celina daje odlične rezultate u odnosu na njene pojedinačne delove. Veoma se brinu o tome da obezbede visoku vrednost usluga svojim članovima. To je sama suština OMCA organizacije na putu ka progresivnom industrijskom razvoju kroz edukaciju i tehnološku pomoć članovima širom severne amerike.
Ovaj broj Road Explorer magazina se fokusira na neka pitanja u odnosu Kanade i SAD, grupnih putovanja, kao i na odnos između valuta ove dve zemlje, što nekima na tržištu pomaže, a nekima odmaže.

Sve fotografije, tekstovi i materijali sadržani na ovom sajtu su zaštićeni međunarodnim zakonom o autorskim pravima i ne smeju se reprodukovati, distribuirati i postavljati na drugim sajtovima bez prethodne pisane dozvole vlasnika. Predrag Vučković kao fotograf i Extreme Canyoning Team su vlasnici i autori svih materijala sadržanih na ovom sajtu (sa izuzetkom materijala saradnika).