EXTREME CANYONING TIM NA FRANCUSKOM SAJTU OXYGERS

Share on Facebook

Naše fotografije i dalje mame pažnju svetskih medija i raznih web sajtova, i svaki put sa radošću širimo sportski duh i lepote kanjoning discipline. Ovog puta jedna od kanjonskih fotografija našeg tima našla se i na francuskom sajtu Oxygers koji se bavi turizmom na jugozapadu Francuske u oblasti Gers.

Oxygers website

Oxygers je udruženje čija je misija popularizacija i promovisanje odmarališta u predelu Gers na jugozapadu Francuske. Ovo područje ima oko 190.000 stanovnika i nosi naziv po reci Gers. Nastanak oblasti koja je sastavni deo regiona Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées je vezan za Francusku revoluciju 1790. Uglavnom preovladava poljoprivreda sa akcentom na lokalne gastronomske specijalitete.

Sve fotografije, tekstovi i materijali sadržani na ovom sajtu su zaštićeni međunarodnim zakonom o autorskim pravima i ne smeju se reprodukovati, distribuirati i postavljati na drugim sajtovima bez prethodne pisane dozvole vlasnika. Predrag Vučković kao fotograf i Extreme Canyoning Team su vlasnici i autori svih materijala sadržanih na ovom sajtu (sa izuzetkom materijala saradnika).