EXTREME CANYONING MAGAZIN - PRVI BROJ PRED VAMA

Share on Facebook

Sa velikim uzbuđenjem objavljujemo da se od danas pojavljujemo i u digitalnom izdanju magazina Extreme Canyoning, prvog i jedinog kanjoning magazina na našim prostorima i širem regionu.
Kanjoning je aktivna disciplina u više od 40 zemalja sveta, i s obzirom da na globalnom nivou ovakvih magazina praktično nema, time je naše zadovoljstvo veće, a nadamo se da će Vama biti sjajna motivacija da sa Vašom ekipom upoznate čari netaknute prirode koje se najbolje osećaju u kanjonima.

Extreme canoning magazine #01

Već samim dolaskom u kanjon transportovani smo iz svog svakodnevnog komfora u potpuno novi svet, u kome važe neka druga, nama potpuno nepoznata, pravila. Ne moramo otići daleko da bismo imali taj osećaj kao da smo u džungli. Zato ćemo kroz naš magazin da pokušamo da te vrednosti prave netaknute prirode i sačuvamo.

Takođe, informacije vezane za kanjoning vrlo su limitirane i na dosta mesta se mešaju sa klasičnim alpinizmom i tehnikama koje su vezane za neke druge aktivnosti, a upražnjavaju se u kanjoningu. Mi ćemo kroz naše rubrike i tekstove probati da sve to još više približimo pravom kanjoningu i svemu što je za njega vezano. Probaćemo, takođe, da vam predstavimo nove lokacije i kanjone kao i opremu koja će vam olakšati vaše kanjoning avanture, a sa druge strane obezbediti sigurnost i bezbednost na najvišem mogućem nivou.

Pozivamo vas da se priključite ovom projektu i postanete saradnik tako što ćete nam na e-mail extreme@extremecanyoning.com poslati priče sa vaših kanjoning avantura, akcija ili događaja, kao i sve ono što je u skladu sa našim osnovnim temama kao što su, pored kanjoninga, priroda i „outdoor” aktivnosti.

Takođe, pozivamo sve proizvođače opreme, koja je namenski pravljena za kanjoning ili može da bude upotrebljena u te svrhe, da nam pošalju fotografije, testove i novitete kako bi naši čitaoci na najbolji način izabrali najkvalitetniju i najsigurniju opremu za njihove avanture.

Extreme Canyoning magazin #01 možete pročitati besplatno klikom na naslovnu stranu u ovom tekstu, klikom na baner na početnoj strani web sajta ili klikom na ovaj link.

Sve fotografije, tekstovi i materijali sadržani na ovom sajtu su zaštićeni međunarodnim zakonom o autorskim pravima i ne smeju se reprodukovati, distribuirati i postavljati na drugim sajtovima bez prethodne pisane dozvole vlasnika. Predrag Vučković kao fotograf i Extreme Canyoning Team su vlasnici i autori svih materijala sadržanih na ovom sajtu (sa izuzetkom materijala saradnika).