Extreme Canyoning fotografija na reklami za "Midland XTC400 Action Cam"

Share on Facebook

Fotografije Extreme canyoning tima polako ali sigurno pojavljuju se na najneverovatnijim mestima (magazinima, bilbordima, web portalima, časopisima, novinama), pa tako i u okviru američke kompanije Midland koja je za svoju najnoviju kameru XTC400 upotrebila fotografiju sa Milošem Radevićem koju smo napravili u kanjonu Grlja.
Ujedno ovo je jedna od naših najobjavljivanijih fotografija na koju smo posebno ponosni jer je njen sam nastanak vezan za neke naše posebne događaje prilikom prolaska tog kanjona. Ova fotografija i saradnja sa kompanijom Midland je samo još jedan dokaz da Extreme Canyoning tim kroz svoje akcije doseže mnogo dalje i od granica naših susednih zemalja.

Midland Radio Corporation je međunarodna kompanija i lider na polju bežičnih telekomunikacija sa filijalama u Italiji, Bugarskoj, Nemačkoj, Poljskoj, Rusiji, Španiji i Velikoj Britaniji, kao i predstavništvom u latinskoj americi. Midland proizvodi visoko kvalitetne proizvode kao što su mobilne akcione kamere, GMRS dvosmerne radio stanice, klasične radio stanice, Bluetooth intercom sisteme kao i radio sa vremenskom prognozom i alarmom vremenskih nepogoda. Poznati su na svetskom tržištu po proizvodnji radio stanica u poslednjih 50 godina, a sve veći deo tržišta osvajaju i sa ostalim svojim proizvodima.

XTC 400 je najnovija akciona kamera koja poseduje jedno jedino dugme na sebi čiji jedan klik snima video materijal, a drugi klik potom taj zapis šalje online putem interneta, pošto u sebi ima ugrađen WiFi. Iz postojećeg zapisa mogu se napraviti i fotografije rezolucije i do 12 Mp.

Sve fotografije, tekstovi i materijali sadržani na ovom sajtu su zaštićeni međunarodnim zakonom o autorskim pravima i ne smeju se reprodukovati, distribuirati i postavljati na drugim sajtovima bez prethodne pisane dozvole vlasnika. Predrag Vučković kao fotograf i Extreme Canyoning Team su vlasnici i autori svih materijala sadržanih na ovom sajtu (sa izuzetkom materijala saradnika).